İSTANBUL / BEYOĞLU - Cihangir Münir Özkul Ortaokulu

Cihangir Münir Özkul Ortaokulu

Kılıçali Paşa Mh. Kumrulu Sk. No 12 Cihangir/Beyoğlu İSTANBUL
Vizyon
Teoriyle deneyimi birleştirp senteze varabilen,öz eleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen öğrenciler yetiştirmektir.Toplam Kalite yönetimi ile; Okulumuzdaki kalite ve verimliliği arttırmayı hedef alarak,mükemmeli yakalayacağız.
Misyon
Demokratik ilkeler doğrultusunda rehberlik anlayışının sevgi ve saygının ön planda olduğu çağdaş özgüven sahibi başarılı gençler için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler
Ders başlangıcı 08:45 Ders bitiş 15:20 Destekleme Kursu Başlangıç 15:30 Destekleme Kursu Bitiş 17:00
Ulaşım
Taksim meydanına ulaştıktan sonra Sıraselviler Caddesi üzerinden yürüyerek 10 dakikada okulumuza ulaşabilirsiniz.Ayrıca Kabataş-Bağcılar Tramvay hattını kullanarak Tophane durağında inebilir ve 5 dakika yürüme mesafesi ile okulumuza gelebilirsiniz. Okulumuzun iki adet girişi vardır. Kılıç Ali Paşa Mahallesi İlyas Çelebi Sokaktan öğrenci girişleri yapılmaktadır. Ayrıca okulumuzda yapılan sınavlarda Kılıç Ali Paşa Mahallesi İlyas Çelebi sokaktaki giriş kullanılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda servis bulunmaktadır. Şu an öğrencilerimizi taşıyan 8 adet servisimiz mevcuttur.
Yerleşim Yeri
KILIÇ ALİ PAŞA MH. KUMRULU SK. NO:2 CİHANGİR/BEYOĞLU Okulumuzun iki adet girişi vardır. Kılıç Ali Paşa Mahallesi İlyas Çelebi Sokaktan öğrenci girişleri yapılmaktadır. Ayrıca okulumuzda yapılan sınavlarda Kılıç Ali Paşa Mahallesi İlyas Çelebi sokaktaki giriş kullanılmaktadır.
Okulumuz Beyoğlu ilçe merkezine yürüme mesafesindedir.
Okulumuzda çeşitli branşlarda okul takımlarımız vardır.
TÜBİTAK, HAREZMİ